جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 15, 2024
میرشکار

حوزه/ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم گفت: سال گذشته هزار و ۴۴۸ خانواده را زیر پوشش قرار دادیم اما امسال طی ۵ ماه گذشته هزار و ۶۹۴ خانواده که شرایط مناسبی نداشته را زیر پوشش قرار داده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اکبر میرشکار ظهر امروز در دیدار آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس و نماینده ولی‌فقیه در استان قم با جمعی از مدیران استان که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با بیان اینکه وضعیت نامناسبت اقتصادی بیشترین فشار را به قشر ضعیف جامعه وارد کرده است، اظهار کرد: روزانه در سایر ادارات کمیته امداد استان، شاهد مراجعه بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ نیازمند هستیم و بیشتر این مراجعات نیز افراد خارج از پوشش کمیته هستند که پرونده‌ای نداشته و به دنبال رفع مشکلات موقت خود هستند.

وی اضافه کرد: سال گذشته هزار و ۴۴۸ خانواده را زیر پوشش قرار دادیم اما امسال طی ۵ ماه گذشته هزار و ۶۹۴ خانواده که شرایط مناسبی نداشته را زیر پوشش قرار داده‌ایم، سال گذشته ۲۵ هزار و ۸۰۰ مورد مراجعه خارج از پوشش داشتیم که این آمار طی ماه اخیر به ۲۳ هزار و ۷۰۰ نفر رسیده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان اینکه امسال نزدیک به سه هزار نفر از وام‌های قرض الحسنه کمیته امداد بهره‌مند شدند، گفت: مردم قم اهل بصیرت و باهوش هستند چراکه کمک‌های مالی مردم نیز نسبت به سال گذشته ۷۷ درصد رشد داشته است، ۲۶ میلیارد تومان درآمد ۶ ماه نخست سال گذشته، امسال به ۴۶ میلیارد تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه آمار گوشت قربانی امسال ۱۸ هزار کیلو بوده که میان نیازمندان توزیع شده است، تصریح کرد:  ما بیشتر به دنبال اشتغال‌زایی و جلوگیری از زمین‌گیر شدن خانواده‌ها هستیم و در این راستا نیز وام را با نظارت و دقت ویژه ارائه داده و اشتغال‌های پایداری را ایجاد می‌کنیم، سال گذشته برای دو هزار و ۵ نفر اشتغال خانگی و کوچک ایجاد و ۶۰۰ نفر را از چرخه فقر خارج کردیم.

میرشکار با اشاره به اینکه طی ۵ ماه گذشته مبلغ ۶۸ میلیارد تومان اعتبار در بانک‌ها برای مددجویان کمیته امداد درنظر گرفتیم که از این مبلغ  ۶۳ میلیارد تومان پرداخت شده است، هر چند بانک‌ها باید در پرداخت سرعت عمل بیشتری داشته باشند.

وی عنوان کرد: کار دیگری که کمیته امداد انجام داد این بود که ۵۰۰ خانواده نیازمند که درگیر اعتیاد و طلاق هستند را شناسایی کردیم و ۳۰ طلبه خواهر توانمند را آموزش داده که این افراد هر ۱۰ روز میان خانواده‌ها حضور یافته و علاوه بر کمک‌های مالی، ارتقای سطح فرهنگی و مذهبی آن‌ها را نیز دنبال می‌کنند که اگر این خانواده‌ها را به شرایط مطلوبی برسانیم می‌توانیم در سطح شهر از نظر فرهنگی و مذهبی تاثیرگذار باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha